Maak je eigen persoonlijke uitvaart- en rouwbedankjes

Maak je eigen persoonlijke uitvaart- en rouwbedankjes

Na de uitvaart van je dierbare wil je alle aanwezigen wellicht bedanken voor hun medeleven.

Met een gepersonaliseerd uitvaart- of rouwbedankje kun je iedereen toch op een persoonlijke manier bedanken en een aandenken meegeven. 

Wij snappen dat je deze persoonlijke uitvaartbedankjes snel nodig zult hebben, dus deze worden met voorrang geproduceerd en de volgende werkdag verzonden. Afhalen kan uiteraard ook.

Ontdek hieronder enkele producten die je kunt personaliseren om een mooie herinnering aan je dierbare te maken.

 

Persoonlijke geurkaars

Een eerste rouwbedankje dat je bij ons kunt bestellen en laten maken, is een gepersonaliseerde geurkaars met glazen houder. Hiermee kunnen aanwezigen na de uitvaart zelf nog een kaarsje branden als herinnering aan je dierbare. 

De geurkaarsjes zijn voorzien van een etiket waar je zelf een tekst en foto op kunt zetten. Dit kun je doen met onze online ontwerptool. Daarna printen wij de etiketten en leveren wij deze met de geurkaarsjes mee. Indien gewenst kunnen we de etiketten ook al voor jou op de kaarsjes plakken.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende combinaties van kaarsjes en kaarshouders:

  • een witte kaarshouder met een ‘Fresh Linen’ geurkaars
  • een zwarte kaarshouder met een ‘Oosterse’ geurkaars
  • een gouden kaarshouder met een ‘Licht Kokos’ geurkaars 

De geurkaarsjes zelf zijn wit.

Eten & drinken met foto

Je dierbare was ongetwijfeld een levensgenieter. En van het leven genieten, daar hoort ook eten en drinken bij. Daarom vind je bij ons ook verschillende eet- en drinkitems waar je een foto en boodschap aan kunt toevoegen.

Was je dierbare bijvoorbeeld een echte chocoladeliefhebber? Dan zijn kleine persoonlijke chocolaatjes een attent weggevertje bij de koffie, tijdens de condoleance of na de uitvaart. 

Of proostte hij/zij graag op het leven? Dan kun je flesjes wijn of bier personaliseren waarmee de aanwezigen dat later ook kunnen doen. In nagedachtenis van je dierbare het glas heffen en klinken op alle mooie momenten.

 

Vergeet-mij-nietjes kweekset met eigen etiket

Een laatste rouwbedankje dat je bij Bedankjes.nl kunt personaliseren, zijn vergeet-mij-nietjes kweeksets. Deze kunnen aanwezigen na de uitvaart planten in hun tuin of in een pot. Zo zullen ze iets mooi zien openbloeien en blijft je dierbare ook voor hen dichtbij.


Ontdek al onze personaliseerbare rouwbedankjes en bestel jouw bedankjes online. Snelle levering gegarandeerd.

Winkelmandje

×

Subtotaal