Verwen je collega’s of werknemers met een Pathé thuispakket!

Verwen je collega’s of werknemers met een Pathé thuispakket!

Hebben je collega’s of werknemers een drukke periode of pittig project achter de rug? Dan verdienen ze wel wat ontspanning. En wat is er nou beter om te ontspannen dan een gezellig filmavondje thuis op de bank? 

Denk jij er hetzelfde over? Ontdek dan zeker onze Pathé thuisbonnen - en pakketten. Iedereen zal er weg van zijn!

 

Pathé thuisbon met filmvoucher kopen

Wil je je collega’s of werknemers graag verrassen met een leuk filmavondje thuis? Dan is onze Pathé thuis cadeaukaart de ideale gift

Met de Pathé thuis cadeaukaart kun je zelf kiezen of je een voucher voor één of twee HD films van max € 5.99/film cadeau doet. Je kunt de kaart zo (los) afgeven of als extraatje toevoegen aan een kerstpakketje of bedankje. 

Hoe je ook kiest de kaart af te geven, je collega’s of werknemers zullen het sowieso weten te waarderen. Want wie houdt er nou niet van een gezellig avondje film kijken? 

Gepersonaliseerde Pathé thuis cadeaukaart

Wil je niet gewoon een cadeaukaart met voucher geven? Dan kun je bij Bedankjes.nl ook een gepersonaliseerde Pathé thuis cadeaukaart maken! Kies in onze ontwerptool de achtergrond die je wilt en voeg vervolgens je eigen boodschap en logo toe. Daarna printen wij jouw ontwerp en de vouchercode voor de film(s) op een mooie A6 kaart die we jou zo snel mogelijk toesturen, indien gewenst in een mooie gouden envelop!

 

Pathé thuispakket met filmvoucher en versnapering kopen

Bij de perfecte filmavond horen natuurlijk ook snacks. Daarom kun je bij Bedankjes.nl ook verschillende Pathé thuispakketten kopen! 

In onze thuispakketten vind je niet alleen een of twee Pathé filmvouchers, maar ook een drankje en lekkere snack naar keuze. Zo kun je kiezen voor een Pathé thuispakket met bijvoorbeeld:

 • Magnetron popcorn
 • M&M’s
 • borrelnootjes

 • Koop je Pathé thuis cadeaupakket(ten) online

  Ben je overtuigd dat onze Pathé thuisbonnen en -pakketten hét ideale cadeautje zijn voor je collega’s of werknemers? 

  Ontdek al onze Pathé-thuis-bedankjes en koop jouw Pathé thuis cadeaupakket(ten) eenvoudig online!

  Als je wil kunnen wij jouw Pathé thuis cadeaupakketten ook voor jou versturen. Bezorg ons het adressenbestand met de gegevens van alle gewenste ontvangers, dan zorgen wij voor de rest!

  Winkelmandje

  ×

  Subtotaal