Verras je klanten of collega’s met heerlijke Valentijn chocolade of snoep

Verras je klanten of collega’s met heerlijke Valentijn chocolade of snoep

Soms botst het wel eens tussen jullie. Maar meestal gaat het heel goed. Jullie kunnen eigenlijk niet zonder elkaar.

Uiteraard hebben we het over je klanten, zakenpartners en collega’s! Jawel, ook zij verdienen een klein cadeautje op Valentijnsdag. Het is de dag van de liefde, maar het is ook de dag waarop je je relaties of collega’s kunt laten zien hoeveel je hen waardeert. Ze zullen verrast zijn en het ontvangen cadeautje niet snel vergeten! Je vindt altijd een valentijnsgeschenk dat bij jou en je klanten en/of collega’s past.

Ontdek in dit blogbericht enkele van onze lekkerste chocolade- en snoepbedankjes en leukste non-food valentijnscadeautjes!

 

Valentijn chocoladehartjes 

Chocolade en liefde zijn dé perfecte match. En dat geldt waarschijnlijk ook voor jou en je relaties en/of collega’s. Met andere woorden: is er geen beter valentijnscadeautje om hen te verrassen dan lekkere chocolade hartjes?

De chocolade hartjes van Bedankjes.nl zijn gemaakt van heerlijke fairtrade melkchocolade en zijn verkrijgbaar in een verpakking van prachtige rode of gouden folie. De hartjes zijn ongeveer 3 cm groot en zijn los of in een netje verkrijgbaar. 

Wil je graag een welgemeende boodschap toevoegen aan je chocoladehartjes? Dan kun je bij ons ook een netje chocolade hartjes met een personaliseerbaar kaartje bestellen. Om je waardering nóg meer te laten zien!

 

Valentijn snoep in hartjesvorm

Geef je graag iets lekkers, maar geen chocolade? Geen zorgen, bij Bedankjes.nl hebben we nog verschillende andere lekkere snoepjes in hartjesvorm. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook: 

Wil je ook graag een bijpassende verpakking voor je lekkere Valentijnsverrassing? Bekijk dan zeker een keer onze kubusdoosjes met hartvenster. De doosjes zijn gemaakt van karton, hebben een kunststof transparant venster en zijn verkrijgbaar in een witte en bruine kleur.

 

Andere kleine valentijnscadeautjes

Ben je eigenlijk meer fan van praktische cadeautjes? Ook dan zit je bij Bedankjes.nl goed. Bij ons  vind je namelijk ook leuke non-food valentijnscadeautjes.

Neem bijvoorbeeld onze personaliseerbare houten USB-sticks in hartjesvorm, perfect voor je relaties en/of collega’s om te gebruiken voor het werk. Voeg met onze ontwerptool je eigen tekst toe en wij zorgen voor een haarfijne lasergravering

Indien gewenst kun je bij je USB-sticks ook een passend luxe cadeaudoosje met magneetsluiting bestellen. De USB-sticks zijn verkrijgbaar met een opslagvermogen van 8 GB, 16 GB of 32 GB.

Winkelmandje

×

Subtotaal