Bedankjes per stuk versturen naar een adressenbestand

Wij kunnen de meeste bedankjes ook per stuk naar een adressenbestand versturen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld in onze categorie: Brievenbus bedankjes

Er is uiteraard verschil tussen items die door de brievenbus passen
en items die als pakket moeten worden aangeboden.

Werkwijze per stuk naar een adressenbestand:
Je kunt op meerdere productpagina's kiezen voor de optieknop Ja
bij per stuk versturen naar adressenbestand.

naar adressenbestand versturen op Ja zetten
Staat deze optie niet aangegeven bij jouw product? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Daarna kies je de bestemming (Nederland of België) en het aantal: meer of minder dan 250 zendingen. Je rondt de bestelling af en krijgt dan een orderbevestiging.


Tijdens het afronden wordt nog wel gevraagd naar een afleveradres, daar kun je gewoon het factuuradres invullen. Het is een standaard functionaliteit van onze software. Uiteraard leveren we het niet op het opgegeven afleveradres, maar zullen we de bedankjes per stuk naar het adressenbestand versturen.

Daarna kun je het adressenbestand veilig mailen naar avg-box@bedankjes.nl onder vermelding van het ordernummer. (vergeet het bestand niet uit de verzonden items te verwijderen, dan blijven we AVG proof). Nadat de adressen zijn verwerkt ontvang je een bevestiging hiervan en zullen deze permanent worden verwijderd.

De adressen moeten worden aangeleverd in een Excel bestand. Download hieronder het voorbeeldbestand om te zien welke velden wij nodig hebben.

Voorbeeldbestand adressen buspakjes - PostNL
Voorbeeldbestand adressen pakketten - DHL

Op de buspakjes komt een etiket, met daarop ook het retouradres van het bedrijf voor het geval een pakketje niet geleverd kan worden.

adresetiket buspakje port betaald

Disclaimer:
Let op; bij partijenpost die op een bepaalde dag op de mat moet liggen kunnen we geen 100% garantie bieden. Wij bieden het een dag vantevoren aan bij de PostNL met 24-uurs service. Je kunt in overleg er ook voor kiezen om het eerder aan te bieden. Vanaf het moment dat wij het bij de PostNL hebben aangeboden hebben wij er ook geen invloed meer op. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor een te late levering.

Voor pakketten is het handig een offerte aan te vragen via de productpagina.
De kosten voor de verzending van een pakket bestaan uit: omdoos, etiketteren en postklaar maken (€ 0,85) en uiteraard de pakketkosten; NL € 7,95 en voor BE: € 8,95. Deze bedragen zijn exclusief 21% btw.

Winkelmandje

×

Subtotaal