Verras je werknemers met deze leuke thuiswerk cadeaus

Verras je werknemers met deze leuke thuiswerk cadeaus

Het begon voor veel bedrijven als een noodzaak. Nu is het niet meer weg te denken. Thuiswerken is alomtegenwoordig en heeft zelfs een officiële dag gekregen. En die dag is natuurlijk de perfecte gelegenheid om je thuiswerkers in het zonnetje te zetten.

Denk jij er hetzelfde over? Ontdek dan enkele van onze leuke brievenbus bedankjes om je werknemers te verrassen op de Dag van de Thuiswerker. Kies en personaliseer de bedankjes die je wil, daarna zorgen wij voor een snelle bezorging direct bij je werknemers thuis!

 

Chocolade bedankjes voor thuiswerkers

Als je het ons vraagt, zijn er maar weinig betere bedankjes dan chocolade bedankjes. En daar denken jouw thuiswerkers ongetwijfeld hetzelfde over. 

Van lekkere chocoladerepen tot kleine celebrations en hot chocolate pakketjes, bij Bedankjes.nl vind je verschillende chocolade verrassingen van topmerken zoals:

Je kunt al onze chocolade bedankjes tevens personaliseren met een eigen kaart en/of wikkel. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo en een leuke boodschap toevoegen aan je verrassing. Een welgemeende dankjewel die bij je thuiswerkers zeker in de smaak zullen vallen!

Overtuigd? Ontdek ons volledige aanbod chocolade brievenbus bedankjes en bestel de bedankjes die jij graag wil geven! 

 

Filmpakket cadeautjes voor thuiswerkers

Als je thuiswerkt, is het belangrijk om duidelijk de grens tussen werk en privé te trekken. Zo moet je je werkdag op tijd afsluiten om ook nog te kunnen ontspannen. En wat is nou beter om te ontspannen dan een leuke filmavond thuis?

Met onze Pathé buspakjes kun je jouw thuiswerkers zo’n filmavond cadeau doen. De pakjes bevatten een Pathé Thuis code voor 1 of 2 (aantal zelf te kiezen) HD film(s) en een versnapering naar keuze. De versnaperingen waaruit je kunt kiezen zijn JIMMY’s popcorn en een zakje M&M’s (met pinda- of chocoladevulling).

De Pathé Thuis code staat op een cadeaukaart die je zelf nog kunt personaliseren met een boodschap en/of het logo van je bedrijf. Indien gewenst kun je de cadeaukaart ook als los bedankje bestellen, zonder versnapering.

 

Thuiswerkers cadeaukaarten

Een laatste manier om je thuiswerkers te bedanken is met onze cadeaukaarten. Dit is niet alleen een leuke keuze, maar ook één die je thuiswerkers sowieso zullen waarderen. Met een cadeaukaart zit je altijd goed.

Bij Bedankjes.nl vind je verschillende cadeaukaarten om je thuiswerkers te verrassen. Geef je bijvoorbeeld graag een kaart om online te shoppen? Dan is onze Bol.com cadeaukaart het ideale bedankje.

Geef je liever een bon om eens lekker te gaan eten? Dan is onze restaurant cadeaukaart het perfecte alternatief. Deze is namelijk te gebruiken bij duizenden restaurants in heel Nederland.  

Laat je ten slotte de keuze graag helemaal aan je thuiswerkers? Dan is er nog onze One4all cadeaukaart. Deze is te gebruiken in honderden fysieke en online winkels, alsook bij dezelfde restaurants als de restaurant cadeaukaart

Je kunt voor alle cadeaukaarten zelf het bedrag kiezen dat je wilt geven. Het minimum bedrag is 5 euro. 

Alle cadeaukaarten kunnen als individuele bedankjes worden besteld of als extraatje worden gegeven bij een ander bedankje.

Winkelmandje

×

Subtotaal