De mooiste kerstgeschenken

De mooiste kerstgeschenken

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Je personeel bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar staat voorop. Kies eens voor persoonlijke bedankjes in je kerstpakket. In dit blog zetten we er een paar op een rijtje voor jou.

Potje lippenbalsem

Potje lippenbalsem

Dit bedankje is niet alleen leuk, hij is ook nog eens functioneel. Kerst valt in de winter en het meestvoorkomende probleem zijn de droge lippen die daarbij komen kijken. Dit bedankje is leuk om neer te leggen voor klanten, of om in de kerstpakketten van je personeel te doen. Deze potjes zijn verkrijgbaar in zilver en roségoud en bestel je hier.

Geurkaars in blikje

Geurkaars in blikje

Kerst draait om gezelligheid. Geurkaarsen kunnen niet ontbreken in tijden van kou en duisternis. Voor de koude winteravonden is dit geurkaarsje in blik een heel leuk bedankje voor zowel klanten als personeel. Met de kerstige sticker breng je sfeer in het huis van klanten en personeel. Met jouw logo erop is deze geurkaars helemaal naar jouw wens. Bestel deze geurkaarsen hier.

Blisterzak met pearls

Blisterzak met pearls

Deze feestelijke blisterzakjes met pearls zijn het perfecte bedankje voor jouw klanten of medewerkers. De crunchy pearls hebben een witte en gouden kleur. Met een persoonlijk kaartje in het zakje maak je dit bedankje helemaal af. Ga voor een modern ontwerp, of kies juist voor iets lichts. Deze blisterzakjes bestel je hier.

Ferrero Rocher met eigen logo

Ferrero Rocher met eigen logo

Wie kent deze iconische chocoladebolletjes niet? Ferrero Rocher staat bekend om haar goudkleurige wikkels. In deze verpakking van vier staan de Rochers centraal. Met een eigen wikkel maak je dit bedankje persoonlijk. Leuk voor in de kerstpakketten als een extra attentie. Bestel de Ferrero Rochers hier.

Fles Prosecco met eigen logo

Fles Prosecco met eigen logo

 

 

Proosten op een mooie kerst of op een gelukkig nieuwjaar? Deze flessen Prosecco bieden een perfecte mogelijkheid om te proosten! Ook deze zijn te personaliseren met je eigen logo, zodat dit bedankje helemaal bij jouw bedrijf past. Bedank je grootste klanten voor het fijne jaar of bedank je medewerkers bij de kerstborrel. Hoe je het ook aanpakt, een bedankje wordt altijd gewaardeerd! Bestel deze flessen hier

Meer dan genoeg mogelijkheden dus om je medewerkers of klanten te bedanken voor het prachtige jaar. Wil je meer mogelijkheden zien? Zie hier onze categoriepagina. Wil je hulp? Stuur ons een chatbericht of bel ons!

Andere artikelen

Winkelmandje

×

Subtotaal