Hét proefpakket voor trouwen

Hét proefpakket voor trouwen

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar het perfecte bedankje?
We snappen dat het lastig kan zijn om het perfecte bedankje te vinden tussen alle mogelijkheden. Daarom hebben wij een proefpakket samengesteld met de meest populaire bedankjes. Zo kun je de bedankjes in het echt bekijken en proberen. 

Ons proefpakket bestel je al voor € 8,95. Mocht je daarna daadwerkelijk je bedankjes bij ons bestellen én voor meer dan € 75,- bestellen, dan krijg je van ons het aankoopbedrag van het proefpakket (€ 8,95) terug. 

Het pakket bevat onze populairste producten. Hieronder een kleine greep uit het pakket.

Echtgenootjes

Echtgenootjes met borrelnootjes

 

Deze blikjes met borrelnootjes zijn een echte eyecatcher. Echtgenootjes kun je helemaal personaliseren zoals jij het wilt. Met jullie namen en datum erop is dit bedankje superpersoonlijk en heel leuk om weg te geven en te krijgen. Echtgenootjes zijn onze bestseller!

Kaartspel

Gepersonaliseerd kaartspel

 

Dit gepersonaliseerd kaartspel staat garant voor gave reacties op jullie bedankje. De gasten hebben een aandenken aan jullie bruiloft wat ze ook echt kunnen gebruiken. Ook dit bedankje is te personaliseren met jullie namen en datum. Je kunt zelfs een foto toevoegen. 

Weckpotje met vulling

Glazen weckpotje met chocolaatjes

Deze weckpotjes zijn onwijs leuk om te geven. Vul ze met chococonfetti of met snoep en bezorg je gasten een heerlijke zoete verrassing. Ontwerp een leuke persoonlijke sticker. Dat maakt dit bedankje helemaal af!

Blikje met geurkaars

Geurkaarsje in blikje

Dit blikje met geurkaars is een prachtig bedankje om te geven. Ontwerp een leuke persoonlijke sticker en laat je gasten genieten van de heerlijke vanillegeur. Dit bedankje zal de gasten lang bijblijven. 

Nutella

Nutella potje voor je bruiloftsgasten

Tenslotte hebben we de Nutella potjes met een eigen etiketje met jullie namen erop. Zo heb je een leuk en lekker bedankje om uit te delen. Gasten zullen dit bedankje zeker waarderen!

Dit was een kleine greep uit het proefpakket. Benieuwd wat er nog meer in zit? Kijk dan hier.

Winkelmandje

×

Subtotaal