De meest opvallende zakelijke bedankjes

De meest opvallende zakelijke bedankjes

Sta je binnenkort op een beurs met je bedrijf en heb je geen idee hoe je de aandacht moet trekken van bezoekers? Of wil je graag een bedankje voor klanten of collega's, maar weet je niet wat? Wij hebben voor ieder wat wils.

We bieden zakelijke bedankjes aan voor ieder budget. Van een klein pepermuntrolletje met eigen etiket tot een grote doos Merci chocolade met eigen kaart. We lichten hieronder wat ideeën uit.

KING pepermuntrolletje

King pepermuntrolletjes voor je klant

Deze KING pepermuntrolletjes zijn ontzettend leuk om weg te geven op een beurs of om op de balie te zetten als weggevertje. Met een eigen wikkel met het bedrijfslogo wordt dit weggevertje heel herkenbaar. 

Blik van waardering

Blik van waardering met eigen wikkel

 

Wil je jouw collega's, medewerkers of klanten bedanken? Kijk dan eens naar onze blikken met een eigen wikkel. Een blik van waardering zal zeker in de smaak vallen. Een snoepblik voorzien van een persoonlijk wikkel en een snoepvulling naar keuze.

Tony's Chocolonely met eigen wikkel

Tony's Chocolonely met eigen wikkel

 

Een bedankje dat altijd gewaardeerd wordt is een Tony's Chocolonely reep met een eigen wikkel. Je kunt dit wikkel online ontwerpen en voorzien van een eigen tekst en/of logo. We hebben de repen in diverse smaken en kleine of grote repen met eigen wikkel.

We hebben nog veel meer zakelijke bedankjes. Benieuwd geworden? Kijk dan hier. We hebben ook brievenbus bedankjes die we per stuk versturen naar een adressenbestand. Hartstikke leuk om je medewerkers vanaf een afstand mee te bedanken. Brievenbusbedankjes vind je hier.

 

Andere artikelen

Winkelmandje

×

Subtotaal