De leukste bruiloftbedankjes

De leukste bruiloftbedankjes

Binnenkort is de grote dag. Je zal in het huwelijksbootje stappen met jouw droomman of -vrouw. Bij deze onvergetelijke dag zullen veel familieleden en vrienden aanwezig zijn. Hoe bedank je al deze mensen voor hun komst? In dit blog zetten we de leukste trouwbedankjes op een rijtje. Ook bespreken we hoe je de bedankjes kunt verdelen.

Klavertje vier in een weckpotje

Glazen weckpotje met plantje als trouwbedankje

Klavertje vier staat voor geluk. Hoe leuk is het om een kweeksetje mee te geven aan jouw gasten? Zo kunnen je gasten zelf een klaverplantje kweken en zullen ze nog lang terugdenken aan jullie grote dag. Deze kweeksetjes vind je hier.

Potje lippenbalsem

Lippenbalsem als trouwbedankje

Deze schattige potjes met lippenbalsem zijn altijd een goed idee. Met een persoonlijke sticker wordt dit bedankje helemaal passend voor jullie bruiloft. Ga voor rosé-gouden potjes of kies voor zilver. Deze lippenbalsem heeft een vanillesmaak. 

Mini-wijnflesje

Flesje wijn voor je bruiloft

Wijn is altijd een goed idee! Deze kleine wijnflesjes hebben een persoonlijk etiket en zijn verkrijgbaar in wit, rosé of rood. Zo is er voor ieder wat wils. Als je veel volwassen gasten op je bruiloft hebt, is dit sowieso een hit. 

Katerwater

Flesje water tegen katers als bruiloftsbedankje

Bij een bruiloft wordt meestal een hoop gefeest. Daar komt vaak een hoeveelheid alcohol bij kijken. Hoe leuk is het dan om je gasten 'katerwater' mee te geven? Zo kunnen ze onderweg alvast wat ontnuchteren. Ook leuk om katerwater mee te geven als je trouwt op een warme dag. Zo hebben gasten alvast wat verkoeling. 

Echtgenootjes

Echtgenootjes met borrelnootjes

Tenslotte hebben we onze bestseller: de echtgenootjes! Deze schattige blikjes zijn gevuld met nootjes en zijn voorzien van een persoonlijk label. De woordspeling maakt dit product zo leuk. Er zijn verschillende varianten qua vulling. 

Hoe zit dat dan met bedankjes uitdelen?

Traditioneel gezien worden bedankjes aan het einde van de avond uitgedeeld, als het feest ten einde loopt. Er zijn echter altijd gasten die eerder vertrekken. Daarom is het handig om iemand bij de bedankjes te zetten, zodat iedere gast een bedankje krijgt. 

Tegenwoordig is er niet meer een vast bedankmoment. Er is meer vrijheid. Je kunt de bedankjes op de stoelen leggen voor de ceremonie of je kunt ze bij de ingang van de feestlocatie leggen. Zo verras je je gasten met je bedankje.

Dan is er nog de vraag hoe je de bedankjes gaat verdelen. Wil je iedere gast een bedankje geven, of wil je het per gezin doen? Als je een wat ruimer budget hebt is het leuk om iedere gast een bedankje te geven. Als je juist een wat kleiner budget hebt, kun je ervoor kiezen om ieder gezin of ieder koppel een bedankje te geven. 

Uiteindelijk is het helemaal aan jou. Het is jouw grote dag en kies vooral wat goed voelt! Ben je er nog niet helemaal uit wat voor bedankjes je wilt uitdelen? Bekijk dan hier ons blog over het proefpakket.

Winkelmandje

×

Subtotaal