De leukste bedankjes voor de verpleging

De leukste bedankjes voor de verpleging

De verpleging heeft het zwaar in deze tijd. Meer dan ooit moeten we kunnen rekenen op ons zorgsysteem en de verpleging werkt overuren. Dat is een bedankje waard. Ieder jaar vieren we op 12 mei de Dag van de Verpleging. In dit blog zetten we wat bedankjes op een rijtje, zodat je de verpleging goed kan verwennen op deze dag.

Merci met eigen logo op kaart

Merci met eigen logo op kaart

De chocolade van Merci kent iedereen. Merci is Frans voor 'bedankt', dus hoe leuk is het om een Merci te geven? Met een persoonlijke kaart met bijvoorbeeld het logo erop is dit bedankje perfect om op 12 mei uit te delen. Zo bedank je je medewerkers op een leuke en persoonlijke manier. Je bestelt deze Merci hier.

Tony's Chocolonely proeverijtje

Tony's Chocolonely proeverijtje

We blijven even in de chocoladesferen met dit heerlijke Tony's Chocolonely proeverijtje. Dit proeverijtje met eigen wikkel is leuk om te geven. In dit proeverijtje zitten zes heerlijke Tony's repen. Dit proeverijtje bestel je hier.

Flesje water met eigen etiket

Flesje water met eigen etiket

Goed drinken is essentieel voor de verpleging. Ze zijn de hele dag aan het rennen door het ziekenhuis en dan is water een must. Deze flesjes water met een leuke sticker zijn perfect om te geven aan je hardwerkende personeel. Zet het logo op de sticker en maak het persoonlijk. De waterflesjes bestel je hier.

Blister met 2 chocoladehartjes

Blister met 2 chocoladehartjes

Je wil je personeel een hart onder de riem steken, ze bedanken voor alles wat ze doen. Deze hartblisters met een persoonlijke sticker zijn een perfect bedankje. De twee chocoladehartjes in rode folie zijn een blijk van waardering. Het etiketje is te personaliseren. Zet bijvoorbeeld het logo erop, of de naam van de afdeling. De hartblisters vind je hier.

In dit blog hebben we verschillende bedankjes behandeld voor de Dag van de Verpleging. Ben je geïnspireerd geraakt? Hier vind je de gehele categorie. Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd een email sturen.

Andere artikelen

Winkelmandje

×

Subtotaal