Brievenbus bedankjes

Brievenbus bedankjes

Brievenbus-bedankje: origineel en verrassend!

Ben je op zoek naar een originele manier om je klanten, medewerkers, collega’s of relaties persoonlijk te bedanken? Zeker in tijden van corona en afstand houden wordt dat ontzettend gewaardeerd. Wist je dat je de leukste bedankjes eenvoudig verstuurt via de brievenbus?

Van smaakvol borrelpakketje tot mooie vergeet-mij-nietjes, van heerlijke Tony Chocolonely tot cadeaukaart, wij regelen alle brievenbus-bedankjes van A tot Z. 

Een persoonlijke kaart erbij met een uitnodiging voor een online borrel of pubquiz? Geen punt! Verstuur originele bedankjes per post en laat je thuiswerkers, klanten en relaties weten dat je aan ze denkt.

Hoe verstuur ik een pakketje voor thuiswerkers? 

Een brievenbus-bedankje versturen per post is eenvoudig. Kies je favoriete geschenk uit onze selectie brievenbus-bedankjes op de website. Veel geschenken kun je gemakkelijk personaliseren met een eigen tekst, logo of foto. Hoe meer cadeautjes je bestelt, hoe voordeliger het tarief. Maar ook bij kleine oplages is personaliseren geen enkel probleem. 

Onze brievenbus-bedankjes zijn per stuk naar verschillende adressen te versturen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je een adressenbestand in Excel aanleveren via avg-box@bedankjes.nl. Wij zorgen voor een veilige afhandeling en verwijderen de adressen meteen na het printen van de etiketten. Zo ben je verzekerd van een AVG-proof verzending! 

Zelfs bij een kleine oplage bieden wij voordelige partijen-tarieven aan, zodat je altijd goedkoper uit bent dan wanneer je zelf postzegels plakt of frankeert. 

Brievenbus-bedankjes: van borrelpakketje tot filmavond en meer!

De bedankjes die je kunt versturen per post zijn ontzettend veelzijdig. Van borrelpakketjes, chocola en ander eten en drinken, tot non-food cadeautjes en cadeaukaarten.

Wil je je thuiswerkers verrassen met een avondje ontspanning? Dan is de code voor een Filmavond met Pathé  Thuis een origineel idee. De ontvanger ontvangt niet alleen een Pathé Thuis code voor 1 of 2 HD films naar keuze, maar kun je ook nog extra verwennen met bijvoorbeeld popcorn of M&M’s. 

Pathe Thuis code pakketje per post versturen

Organiseer je een online pubquiz of meeting en wil je medewerkers verwennen met iets lekkers? Kies dan een borrelpakketje, verstuur heerlijke Tony’s Chocolonely’s chocolade of ga voor de Tikkels voor echte Bikkels! 

uitnodiging pubquiz versturen

Ben je juist op zoek naar een ander origineel bedankje, in plaats van iets eetbaars? Bekijk dan de non-food selectie. Daarin vind je onder meer een houten pennenset, maar ook leuke kweeksetjes voor zonnebloemen, klavertjes vier en vergeet-mij-nietjes. Of kies voor een fysieke bol.com cadeaukaart, waarbij je zelf bepaalt welk bedrag erop komt te staan. Altijd een gewaardeerd cadeau!

Zo vind je voor iedereen een geschikt bedankje. Met onze originele brievenbus-bedankjes verras je jouw klanten, collega’s, personeel of relaties op een persoonlijke manier. Waar wacht je nog op? Verstuur nu je favoriete brievenbus-cadeau. 

 

Brievenbus bedankje Kanjers

Heb je een ander leuk idee? Bespreek het met ons en wellicht maken wij samen een gaaf brievenbus bedankje.

Verras jouw medewerkers met een leuk brievenbuspakketje dat op de mat valt en laat ze weten hoe belangrijk ze voor jou zijn! 

Winkelmandje

×

Subtotaal