Leuke cadeautjes voor verpleegkundigen

Leuke cadeautjes voor verpleegkundigen

Op 12 mei vieren we de Dag van de Verpleging, het ideale moment om een van de mooiste maar ook zwaarste beroepen in onze maatschappij in de kijker te zetten. 

Om jou te helpen je waardering te tonen voor het harde werk van jouw verpleegkundigen, hebben we bij Bedankjes.nl enkele fijne attenties verzameld.

Ontdek hieronder enkele leuke cadeautjes voor verpleegkundigen en de Dag van de Verpleging!

 


Bedank je verpleegkundigen met lekkers

 

Bij Bedankjes.nl vind je verschillende lekkere snoep- en chocoladebedankjes om je verpleegkundigen te verrassen. Van heerlijke Fairtrade melkchocolade tot een uitgebreide keuze aan drop, spekjes, suikersnoepjes en meer. In onze webshop hebben we alles om het energiepeil van je personeel hoog te houden tijdens hun drukke shiften! 

Al onze bedankjes zijn verkrijgbaar en worden geleverd in duurzame verpakkingen zoals potjes, blikjes en kraftpapieren zakjes. Daarnaast kun je de cadeautjes voor jouw verpleegkundigen ook laten inpakken in handige maildoosjes. 

Met deze maildoosjes stuur je jouw cadeautjes rechtstreeks naar je verpleegkundigen thuis. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor jou doen. Zo moet jij enkel het juiste cadeautje kiezen. Daarna zorgen wij voor de verzending!

 

Leg je verpleegkundigen in de watten

Naast lekkere cadeautjes vind je bij Bedankjes.nl ook een hoop fijne non-food alternatieven. Perfect voor je verpleegkundigen om zichzelf eens goed in de watten te leggen of op een andere manier te verwennen.

Wat je ook graag wil geven, bij Bedankjes.nl hebben we het sowieso in huis! 

 

Maak zelf originele cadeaus voor je verpleegkundigen

 

Wist je trouwens dat je de cadeautjes voor je verpleegkundigen ook kunt personaliseren?

Nadat je het cadeautje hebt gekozen dat je wil geven, kun je met onze ontwerptool zelf nog een boodschap toevoegen op de verpakking, de wikkel, het etiket of een bijgevoegd kaartje. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten of gebruik maken van een van de basisontwerpen. 

Daarnaast kun je bij sommige bedankjes ook nog een foto of aangepaste achtergrond toevoegen.

 


Ontdek meer cadeautjes voor dag van de verpleging en verpleegkundigen

 

Wil je graag meer cadeautjes voor Dag van de Verpleging en verpleegkundigen ontdekken? Neem dan zeker ook een kijkje op de overzichtspagina met alle bedankjes

Heb je vragen over onze bedankjes of een specifieke wens? Dan kun je ons altijd bellen (+31 78 204 90 50) of mailen (info@bedankjes.nl).

Winkelmandje

×

Subtotaal