Secretaressedag cadeau: 3 leuke bedankjes voor je medewerkers!

Secretaressedag cadeau: 3 leuke bedankjes voor je medewerkers!

Secretaressedag of Dag van de Medewerker. Hoe je het ook noemt, 20 april is dé dag om je medewerkers eens goed in de bloemetjes te zetten. 

Daarom hebben we hieronder enkele leuke Secretaressedag cadeau’s verzameld waarmee jij je mensen kan verrassen. Ontdek wat we te bieden hebben en bestel jouw cadeautjes voor medewerkers online! 


Eet- en drink-cadeautjes medewerkers

Iedereen houdt van lekker eten en drinken, toch? Met een klein en smakelijk cadeautje kun je dan ook niets verkeerd doen als je je medewerkers wilt verrassen. 

Bij Bedankjes.nl vind je verschillende zulke cadeautjes, van heerlijke chocolade tot snoep- en notenmixen. Deze zijn tevens allemaal verkrijgbaar in personaliseerbare verpakkingen. Je kunt dus ook het logo van je bedrijf en/of een eigen boodschap aan je cadeautjes toevoegen. Iets wat je collega’s zeker zullen weten te smaken! 

Een voorbeeld van een van onze populairste eet- en drink-cadeautjes is de Celebrations giftbox met eigen sleeve: een doosje gevuld met lekkere chocolade snoepjes van Mars, Snickers, Twix, Bounty, Milky Way, Maltesers en Dove.


Giftbox Celebrations met logo

Cadeaukaarten als secretaressedag cadeau

Lekker eten en drinken is niet het enige waar iedereen van houdt. Je werknemers vinden het vast en zeker ook heerlijk om ‘s avonds lekker te ontspannen of om iets leuk voor zichzelf te kopen. Daarom kan je bij ons ook verschillende cadeaukaarten bestellen. 

Hieronder lichten we twee van onze persoonlijke favorieten toe. 

Filmvoucher voor thuis 

Na een lange werkdag of -week kan het ontzettend fijn zijn om lekker op de bank te ploffen voor een leuke filmavond. En met onze Pathé vouchers kun jij je medewerkers zo’n filmavond cadeau doen! 

De filmvouchers bevatten een code waarmee je werknemers 1 of 2 HD films thuis kunnen kijken. Je kunt de vouchers als losse kaarten versturen of in gepersonaliseerde pakketjes bestellen. In deze pakketjes zit nog een lekkere versnapering en/of drankje, alsook een leuk kaartje waar je een persoonlijke bericht op kunt laten drukken. 


Filmblik met Pathé Thuis code en Jimmy's popcornCadeaubon

Een tweede favoriet voor Secretaressedag / Dag van de Medewerker is onze One4All cadeaukaart. En daar is een heel simpele reden voor: met een cadeaubon zit je altijd goed.

Onze One4All cadeaukaarten zijn los te bestellen, maar wel perfect als toevoeging bij een borrelpakketje of een ander cadeautje. De kaart kan worden gebruikt bij honderden verschillende webshops, fysieke winkels en restaurants. Je werknemers kunnen dus helemaal zelf kiezen waaraan ze de kaart willen besteden!

Tiny Tony's in blik met One4All cadeaukaart

Meer attenties voor medewerkers

Wil je graag meer leuke cadeautjes voor Secretaressedag / Dag van de Medewerker ontdekken? Bekijk dan zeker ook ons volledige aanbod zakelijke bedankjes. 

Heb je hét perfecte cadeautje gevonden? Bestel dan jouw cadeautje eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle personalisatie en levering bij jouw bedrijf of bij je medewerkers thuis.

Winkelmandje

×

Subtotaal