4 manieren om je BHV’er te bedanken op de Dag van de BHV

4 manieren om je BHV’er te bedanken op de Dag van de BHV

Iedere eerste maandag van de maand november is het de dag van de BHV. De Bedrijfs Hulp Verlener is een belangrijk persoon die er altijd is om je te helpen in medische nood. Tijd om die BHV’er eens goed in het zonnetje te zetten!

Maar hoe doe je dat? Wij hebben aantal toffe ideeën op een rijtje gezet, zodat jij de BHV’ers op een leuke manier kunt bedanken voor zijn of haar inzet.

Koffertje van blik

Dag van de BHV-er bedankje koffertje

Dit koffertje is natuurlijk niet alleen leuk om te zien, maar is ook heel toepasselijk bij een dag als de dag van de BHV. Kies je eigen ontwerp en maak er iets moois van om de BHV’ers in jouw bedrijf of omgeving te verrassen! Benieuwd naar de opties? Kijk dan hier.

 

Blik Kanjers Stroopwafels

Kanjers Stroopwafel in persoonlijk blik BHV bedankje

Wat is er leuker dan een Kanjer genoemd te worden? Precies, niks! Dit leuke blik met echte Kanjers Stroopwafels is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens heel lekker. En dat is ook wat waard. Ook hier kies je je eigen ontwerp en maak je echt je eigen bedankje voor de BHV’ers. Benieuwd naar de opties? Kijk dan hier.

 

Blik van waardering
Merci BHV-er Blik van waardering

Merci voor alle BHV’ers! Dit leuke blik van waardering laat zien dat jij echt heel blij bent met de BHV’ers in jouw bedrijf. En zeg nou eerlijk: wie houdt er niet van chocolade? Benieuwd naar de opties? Kijk dan hier.

Doosje chocolade duimpjes

Dikke duim voor de BHV-er bedankje

Een duimpje omhoog is een internationaal bekend gebaar. Het betekent dat je iets goed hebt gedaan of dat je iets oké vindt. En laat dat nou net iets zijn dat je je BHV’ers wil laten zien. Deze chocolade duimpjes zijn lekker groot en ze zitten met z’n vieren in een doosje. Perfect om je tevredenheid te uiten. Benieuwd naar de opties? Kijk dan hier.

We hopen dat je leuke bedankjes gebruikt om de BHV’er eens goed te bedanken, zodat ze weten dat jij ze waardeert en dat ze belangrijk zijn. Mocht je nog niet het bedankje hebben gevonden, kijk dan ook eens in onze categorie zakelijke bedankjes.

Winkelmandje

×

Subtotaal