De leukste bedankjes voor het afscheid van je collega's

De leukste bedankjes voor het afscheid van je collega's
Neem je afscheid van je collega's? Dan is het natuurlijk leuk om een persoonlijk afscheidscadeautje mee te geven! Bij bedankjes.nl hebben we een groot aanbod aan afscheidscadeautjes

Ik smeer 'm
Afscheid op je werk? Geef een grappig mini potje nutella met een persoonlijk etiket bij het afscheid. Bijvoorbeeld met de tekst: "ik smeer 'm" Dat kunnen je ex-collega's vast waarderen. 
Vergeet mij nietje
Vergeet mij nietjes
Zo hebben we leuke doosjes met een kweeksetje voor vergeet mij nietjes. Deze leuke kweeksetjes hebben wij ook nog in de volgende varianten: klavertje vier en zonnebloemen. Gun je collega een fleurig afscheid!
It's tijm to go
Tijm to go afscheid collega's
 Ook hebben we It's tijm to go. Deze potjes met tijm zijn een perfect afscheidscadeau als je weggaat bij je werkgever. Met een zelfontworpen etiket wordt dit bedankje nog persoonlijker en zullen je collega's je niet snel vergeten.

Genoten van de samenwerking
Genoten van de samenwerking blikje
 Heb je genoten van de samenwerking? Deel dan deze blikjes met nootjes uit met een eigen wikkel waarop je laat zien dat je genoten hebt van de samenwerking.
Alleen voor toffe collega's
Potje Chokotoff voor toffe collega's
Kunststof potje met aluminium deksel met een toffe vulling. Wij leveren de potjes met een persoonlijk etiket die je zelf kunt opmaken in onze ontwerptool. Een leuk bedankje om aan al je toffe collega's te geven.
Bij bedankjes.nl hebben we nog veel meer bedankjes en afscheidscadeautjes. Ben je benieuwd? Klik dan hier.

Winkelmandje

×

Subtotaal