Terugblik op het schooljaar cadeau geven aan juf, meester of leerling

Terugblik op het schooljaar cadeau geven aan juf, meester of leerling

Terugblik op het schooljaar cadeau geven!

Een schooljaar vliegt voorbij. Voordat je het weet komt het einde alweer in zicht en staat de zomervakantie voor de deur. Een periode waarin je als ouder terugblikt op wat je kind allemaal heeft geleerd, maar waarin je ook als leerkracht stilstaat bij de weg die je leerlingen vanaf dat moment gaan bewandelen.  

Wil je als ouder een origineel bedankje geven aan de meester of juf, wanneer je kind overgaat naar een volgende groep? Of wil je als leerkracht namens de school juist je leerlingen belonen met een mooi afscheidscadeau, wanneer zij hun basisschool na 8 jaar gaan verlaten? Wat is er dan toepasselijker dan een leuke, gepersonaliseerde terugblik

Terugblik met je eigen foto 

Wil je een origineel, duurzaam cadeau geven? Kies dan voor een terugblik met eigen foto! Deze handige blikken kun je zelf vullen met iets lekkers én helemaal personaliseren! 


Ontwerp je eigen, originele terugblik. Kies bijvoorbeeld voor een leuke klassenfoto of bedenk een originele tekst. Zo geef je niet alleen een bruikbaar bedankje, maar geef je tegelijkertijd ook een herinnering cadeau. 

Je kunt het terugblik via onze webshop laten vullen met (hart)spekjes en celebrations. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het blik zelf te vullen, kies dan voor een leeg blik. 

Is je juf een echte theeleut? Vul het terugblik dan met een lekker assortiment theezakjes. Is je meester een zoetekauw? Dan kun je het blik vullen met lekkere koekjes of chocola. Geef je als school een terugblik cadeau aan achtstegroepers? Vul het blik dan met lekkere snoepjes, dan kun je als leerkracht niet meer stuk. 

De terugblik is een duurzaam cadeau, waaraan de ontvanger jarenlang plezier beleeft. Het blik kan dienst doen als bewaarblik voor thee, koffie, koekjes, snoep en meer. En voorzien van een persoonlijke foto of boodschap, blijf je als gever altijd in gedachten bij de ontvanger!

Terugblik als bedankje direct bestellen 

Met de handige ontwerptool op onze website, bestel je eenvoudig je eigen terugblik. Het blik is 21,7 bij 13,7 centimeter en 6,2 centimeter hoog. Wij voorzien de terugblik van een stevige, glossy deksel-sticker, waarop jij jouw persoonlijke ontwerp kunt plaatsen. 

Wil je meerdere terugblikken tegelijkertijd bestellen, bijvoorbeeld wanneer je als school alle leerlingen van groep 8 een terugblik cadeau wilt geven? Geen probleem! Vul het aantal terugblikken dat je wilt bestellen in. Daarna kom je in de ontwerptool terecht. Hier kun je jouw bedankje eenvoudig personaliseren met een eigen foto, tekst en logo. 

O, en hou je niet van terugblikken, maar ben je meer van het vooruitblikken? Dat kan natuurlijk ook! Maak er dan een originele vooruitblik van en biedt de ontvanger een glimp van de toekomst met je bedankje.

Bekijk hier onze terugblikken

Winkelmandje

×

Subtotaal