Paasattentie personeel? Ontdek onze lekkere paaschocolade!

Paasattentie personeel? Ontdek onze lekkere paaschocolade!

Pasen staat weer bijna voor de deur. En wie Pasen zegt, zegt natuurlijk ook chocolade! 

Dus ben je nog op zoek naar een paasattentie voor je personeel? Dan kunnen onze personaliseerbare chocolade paasgeschenken je misschien wel bekoren!

Ontdek in dit blogbericht enkele van onze persoonlijke favorieten en bestel jouw paaschocolade eenvoudig online.


Personaliseerbare paasgeschenken chocolade

Bij Bedankjes.nl kun je kiezen uit een groot aanbod Fairtrade melkchocolade van hoge kwaliteit. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld topmerken zoals Merci, Tony Chocolonely en Callebaut. 

Daarnaast kun je al onze chocolade paasgeschenken ook personaliseren. Deze hebben namelijk allemaal een verpakking of wikkel waar je een eigen boodschap en/of het logo van je bedrijf aan kunt toevoegen.

 

Paaseieren

Wie denkt aan paaschocolade, denkt ook aan paaseieren. En die hebben we bij Bedankjes.nl in overvloed. 

Zo vind je bij ons bijvoorbeeld een ruim aanbod kleine paaseitjes. Deze zijn zowel los als in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn:


Daarnaast hebben we ook grote paaseieren in geschenkverpakkingen en speciale paasei-pakketjes. Deze bevatten bijvoorbeeld ook een kaartje of een filmvoucher.


Chocoladerepen 

Naast paaseieren vind je in ons aanbod ook verschillende soorten chocoladerepen, van grote (tabletten) en kleine repen tot combinatiepakketjes. Voorbeelden van deze laatste zijn onze Tony Chocolonely proeverijsetjes en onze Merci-doosjes

Verder zijn ook onze chocoladerepen verkrijgbaar in pakketjes met een kaartje of filmvoucher.


Hot chocolate pakketjes

Warme chocolademelk smaakt altijd en met Pasen misschien zelfs nog meer. Met andere woorden: ook onze hot chocolate pakketjes zijn een leuke paasattentie om je personeel mee te verrassen. 

De pakketjes bevatten 1 of 2 zakjes hot chocolate van Callebaut en zijn daarnaast ook gevuld met enkele paaseitjes, een zakje marshmellows en een kaartje dat je kunt personaliseren. 

Optioneel kun je ook kiezen om een mini garde aan het pakketje toe te voegen. Lekker makkelijk om de hot chocolate mee te maken en een leuke finishing touch!


Paaschocolade versturen

Wil je je chocolade paasgeschenken graag rechtstreeks naar je werknemers thuis sturen? Ook dan ben je bij Bedankjes.nl aan het juiste adres.

De meerderheid van onze geschenken is namelijk verkrijgbaar in een handige brievenbusverpakking. Ideaal dus om je paaschocolade te versturen!  

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan kunnen wij – indien gewenst – de pakketjes voor jou verzenden. Bezorg ons een bestand met de gegevens van alle geadresseerden, daarna doen wij de rest.


Paaschocolade online bestellen

Heb je hierboven of in ons aanbod paaschocolade dé perfecte geschenkjes gevonden? Dan kun je deze in enkele klikken eenvoudig online aankopen.

Kies de gewenste hoeveelheid, personaliseer met je boodschap en logo en rond je bestelling af. Daarna gaan wij meteen aan de slag met jouw unieke paasattenties. Snelle levering gegarandeerd.

Winkelmandje

×

Subtotaal