De leukste kerstcadeautjes voor collega’s, klanten & partners

De leukste kerstcadeautjes voor collega’s, klanten & partners

Het is weer december. En dat betekent natuurlijk maar één ding: de kerst- en feestdagen staan voor de deur. Tijd voor lekker eten, gezelligheid en … bedankjes!

Daarom hebben we hieronder enkele leuke én lekkere kerstcadeautjes verzameld om je collega’s, klanten en (zaken)partners een vrolijke kerst toe te wensen!

 

Chocolade kerstcadeaus voor collega’s

Cadeautjes geven is altijd leuk. Het vinden van het perfecte cadeautje is echter vaak moeilijk, zeker als je meerdere personen hetzelfde wil geven. Gelukkig zijn er bepaalde cadeautjes waar je zelden iets verkeerd mee kan doen, zoals chocolade


Daarom hebben we bij Bedankjes.nl een ruim aanbod heerlijke chocolade kerstgeschenken van verschillende topmerken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor:


Daarnaast kun je bijna al onze chocolade kerstgeschenken ook nog op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart toevoegen met je eigen warme kerstboodschap en/of het logo van je bedrijf. Een andere optie is om nog een extraatje, zoals bijvoorbeeld een voucher om thuis een film te huren, bij de chocolade te geven.

 

Andere lekkere kerst-kleinigheidjes voor collega’s  

Geef je toch liever iets anders dan chocolade? Dan vind je bij ons nog heel wat andere lekkere kleinigheidjes om je collega’s te verrassen. Van snoeppotten- en blikken tot chips en borrelmixen. We hebben voor iedereen wat wils!


Praktische kleine kerstcadeautjes voor collega’s

Kerstmis is een periode van uitgebreid tafelen en heerlijke feestmaaltijden. We begrijpen het dus volledig als je je collega’s niet nog meer eten wil toestoppen. Daarom kan je bij ons ook terecht voor leuke en personaliseerbare non-food kerstbedankjes. Enkele voorbeelden van praktische kleine kerstcadeautjes zijn:

 • powerbanks met lasergravering
 • balpennen met lasergravering
 • kaartspellen met eigen tekst en foto
 • persoonlijke tegoedbonnen van Bol.com of One4All cadeaukaarten
 •  

  Zakelijke kerstgeschenken met je logo

  Wil je niet alleen je collega’s, maar ook je klanten en/of partners op een originele manier je kerstwensen geven? Ook dan zit je bij Bedankjes.nl goed.

  Bij ons vind je namelijk ook een grote collectie zakelijke kerstgeschenken. Een doos heerlijke Ferrero Rocher met je eigen logo op? Een gepersonaliseerde fles wijn of prosecco? Een bierpakketje met borrelmix en kaartspel? We hebben het allemaal.

   

  Ontdek meer kerstbedankjes en bestel online

  Heb je hierboven toch niet meteen het kerstbedankje gevonden dat je graag wil geven? Geen zorgen, bij Bedankjes.nl houdt het niet op.

  Ontdek ons volledige aanbod kerstgeschenken en bestel het ideale kerstbedankje voor jouw collega’s, klanten en/of partners eenvoudig online

  Als je wil kunnen wij jouw kerstbedankjes ook voor jou versturen. Bezorg ons het adressenbestand met de gegevens van alle gewenste ontvangers. Dan zorgen wij voor mooie brievenbusbedankjes en een snelle levering!

  Winkelmandje

  ×

  Subtotaal