De leukste manieren om je leraar te bedanken

De leukste manieren om je leraar te bedanken

5 oktober is het de Dag van de Leraar in zowel Nederland als België. Deze dag is bedoeld om jouw leraar of lerares in het zonnetje te zetten. Al het harde werk wat ze voor jou doen mag beloond worden. Zeker in deze tijd hebben leraren het zwaar en verdienen ze dus wel een bedankje. 

In dit blog laten we wat leuke opties zien die jij als bedankje aan je leraar of lerares kan geven. Zo bedank jij je leraar of lerares op een leuke en persoonlijke manier!

Theeglas met eigen tekst

Theeglas me eigen tekst

Hoe leuk is het om een functioneel cadeautje te geven? Dit theeglas zal je leraar zeker gebruiken. Zo kan hij of zij altijd aan jou denken. Zet er een lieve eigen tekst op, of kies voor een leuke quote. Met dit bedankje zal je leraar zeker blij zijn! Je bestelt dit theeglas hier.

Tony's Chocolonely met eigen wikkel

Tony's Chocolonely met eigen wikkel

Chocola is altijd een goed idee. Deze Tony's Chocolonely repen kent iedereen en zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Met een persoonlijke wikkel is dit bedankje heel leuk om te geven en te krijgen. Jouw leraar zal hier zeker blij mee zijn. Er zijn verschillende opties om de wikkel helemaal te maken zoals jij wil. Ook kun je kiezen uit één van de kant-en-klare ontwerpen, gemaakt door onze studio. Je bestelt de Tony's repen hier.

Rol van de Leraar King pepermunt

Rol van de leraar King pepermunt

De rol van een leraar kan soms heel zwaar zijn. Met dit woordgrapje breng je gegarandeerd een lach op het gezicht van je leraar. Deze wikkel kun je wederom personaliseren, zodat hij helemaal bij jou past. Zo kun je een logo op de wikkel zetten, de naam van je leraar toevoegen of jouw naam erop zetten. De Rol van de Leraar King pepermunt vind je hier.

Klein flesje wijn met eigen etiket

Klein flesje wijn met eigen etiket

Hoe lekker is het om na je werk op de bank te ploffen met een wijntje? Ook leraren vinden dat, dus dit bedankje is perfect voor alle hardwerkende leraren. Maak het flesje wijn persoonlijk met de naam van jouw leraar, het logo van je school of een lieve tekst. Zo heb je een bedankje dat echt leuk is om te geven. De wijnflesjes bestel je hier.

Hopelijk heb je wat ideeën opgedaan om je leraar eens te verrassen. Zet je leraar eens in het zonnetje, hij of zij verdient het! Ga je voor een wijnflesje, of kies je toch voor het theeglas?

Wat je ook kiest, wij staan voor je klaar. Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ons te contacten. Stuur een chatbericht of bel ons!

Andere artikelen

Winkelmandje

×

Subtotaal