De mooiste bedankjes voor jouw vrijwilligers

De mooiste bedankjes voor jouw vrijwilligers

7 december is de dag om je vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Maar niet alleen dan kun je je vrijwilligers bedanken. Vrijwilligers doen ontzettend veel voor jouw bedrijf, stichting of organisatie. Denk aan ze en geef ze een bedankje!

 Aluminium blikje met snoepjes

Aluminium blikje met snoepjes

Deze leuke blikjes kun je vullen met allerlei verschillende snoepjes. Met het eigen etiketje maak je dit bedankje persoonlijk. Zo bedank je je vrijwilligers op een leuke manier. Ga voor minthartjes of kies voor chococonfetti. Het is hoe dan ook een bedankje waarmee je je vrijwilligers blij maakt. Je bestelt deze blikjes hier.

Logochocolaatjes

Logochocolaatjes

Deze logochocolaatjes zijn voorzien van een persoonlijke wikkel. Onze studio heeft een aantal kant-en-klare ontwerpen gemaakt, maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Deze chocolaatjes zijn een leuke weggever om je vrijwilligers te bedanken. Je bestelt deze logochocolaatjes hier per 100 stuks.

Kraftzakje met snoep

Kraftzakje met snoep

Deze leuke kraftzakjes met snoep en een eigen sticker zijn een perfect bedankje voor jouw vrijwilligers. De sticker kan ontworpen worden zoals jij dat wil. Zo kun je je logo erop zetten, maar kun je ook een leuke tekst erop zetten. Helemaal up to you. Kies je voor tum tum of ga je toch voor de suikerhartjes? Wat je ook kiest, je vrijwilligers zullen je dankbaar zijn. Je bestelt de kraftzakjes hier.

Fles witte wijn met logo

Fles witte wijn met logo

Wijn is altijd een goed idee. Bedank je vrijwilligers op een leuke manier met een fles wijn. Je kan kiezen uit wit, rood of rosé. Met een persoonlijk label maak je dit bedankje helemaal naar jouw wens. Dit zullen je vrijwilligers zeker waarderen!

Hoe je je vrijwilligers ook besluit te bedanken, het staat vast dat ze het zullen waarderen. Laat zien dat je blij met ze bent, dan blijven ze zich inzetten voor jou. Hier vind je de gehele categorie met bedankjes voor vrijwilligers. Hulp nodig? Stuur ons een email.

Winkelmandje

×

Subtotaal