Merci chocolade met eigen tekst en/of foto

Gepersonaliseerde Merci

Op zoek naar een bedankje of cadeautje voor alle gelegenheden? Een doos Merci is daar perfect voor, een heerlijke manier om ‘merci’ te zeggen. Maar het wordt nog leuker als de doos Merci voorzien is van een persoonlijke boodschap. Een doos Merci met eigen tekst wordt altijd goed ontvangen.

Inhoud van de Merci
Hoeveel merci zit er nu in de doos? Je kunt kiezen uit een doos van 250 gram gevuld met 20 chocolaatjes of een grotere doos van 400 gram gevuld met 32 chocolaatjes beide met 8 heerlijke smaken.

De smaken: hazelnoot-praliné, melkchocolade, amandel-hazelnoot, melk-praliné, pure chocolade, marsepein, pure chocolademousse, mokka-room.

 

Persoonlijke Merci
Maak de Merci persoonlijk door de inlay kaart zelf te ontwerpen. Dit kan door je eigen naam, foto en/of logo toe te voegen. Kies uit een van onze standaard ontwerpen of maak jouw unieke ontwerp in de ontwerptool. Dat ontwerp wordt gedrukt op een losse kaart die onder de folie van de merci wordt geschoven, dus als de chocolade op is kan de kaart nog bewaard worden door de ontvanger.

Merci door de brievenbus
De gepersonaliseerde merci past door de brievenbus, je kunt de Merci dus per stuk laten versturen naar een adressenbestand. Zo kun je makkelijk al je vrienden, collega’s, klanten, relaties en de thuiswerkers bedanken. Dit wordt helemaal van A tot Z door ons geregeld. Je kunt de bestelling plaatsen via de website en na ontvangst van de bevestiging kun je het Excel bestand veilig mailen naar avg-box@bedankjes.nl. Na het printen van de etiketten worden de adressen AVG-PROOF verwijderd.

Merci voor verschillende gelegenheden
Wij hebben de Merci chocolade in veel verschillende categorieën, zodat er voor elke gelegenheid een passend ontwerp is.

Merci voor Bruiloften

Merci voor de getuige

Merci met logo voor zakelijke bedankjes

Merci met foto als bedankje

Merci voor afscheid collega's

Merci voor vrijwilligers

Merci voor de dag van de verpleging

Merci voor de dag van de leraar

Merci voor Kerst

Merci voor Pasen

Winkelmandje

×

Subtotaal