3 redenen waarom een geluksklaver het beste geschenk is

 

Een geluksklaver is hét symbool voor geluk. Wil je jouw collega’s bedanken? Ga je trouwen en wil je jullie geluk delen? Of wil je als bedrijf een origineel en groen bedankje uitdelen aan klanten of personeel? Hieronder lees je drie redenen waarom een klavertje vier het leukste cadeautje is voor jouw kennissen, collega’s en geliefden.  

1. Het klavertje vier staat voor geluk

Het vinden van een klavertje vier is niet voor iedereen weggelegd, omdat het lastig is er een te vinden. Als je er dan toch eentje vindt, dan wordt gezegd dat het geluk brengt. Al sinds de middeleeuwen is het klavertje vier hét symbool voor geluk. De vier hartvormige blaadjes staan voor liefde, vertrouwen, hoop en geluk. Omdat je een geluksklaver nauwelijks vindt in de natuur, is het juist bijzonder om zo’n klavertje als cadeautje te krijgen.

2. Je kunt ze voor allerlei verschillende redenen geven

Een geluksklaver is een mooi geschenk, omdat je er iemand geluk mee wenst of je geluk wilt delen. Denk bijvoorbeeld aan geluksklavers als bedankje voor een huwelijk, een groen geschenkje voor klanten in je winkel of bezoekers op een beurs. Er zijn talloze gelegenheden te bedenken om iemand een hart onder de riem te steken en een klein beetje geluk te delen met dit complete kweeksetje.

3. Het is een uniek cadeautje én goedkoop

Het vinden van een klavertje vier is niet gemakkelijk. Heb jij er wel eens eentje gevonden?  De kans dat je een geluksklaver vindt in een veld van normale klavertjes, is ergens tussen de 1 op 1.000 of 10.000. Dat is een behoorlijk zoekwerk dus! Omdat wij goede kweeksetjes hebben, kun je bij ons eenvoudig en goedkoop een kweekset klavertjes vier bestellen, al vanaf € 0,99. Een uniek en betaalbaar cadeautje waarmee je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht brengt. 

Deel je geluk met onze geluksklavers

In ons assortiment hebben wij een kweekset klavertjes vier in een mooi geschenkdoosje, een blikje met persoonlijke wikkel of een leuk weckpotje.Op die manier deel je het geluk met jouw collega’s, kennissen, vrienden of familie. Een leuk, origineel en goedkoop bedankje voor iedereen die wat geluk kan gebruiken! 

Voor welke gelegenheid en aan wie geef jij een kweekset geluksklavers

Winkelmandje

×

Subtotaal