Bruiloftbedankjes voor de speciale gasten

Bruiloftbedankjes voor de speciale gasten

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Maar die dag kan niet slagen zonder hulp van bijvoorbeeld de ceremoniemeester, de bruidsmeisjes of -jonkers, ouders, etc. Deze mensen wil je allemaal bedanken. Natuurlijk heb je bedankjes geregeld voor alle gasten, maar er zijn mensen die extra in het zonnetje gezet moeten worden. Hieronder zetten we onze meest bijzondere trouwbedankjes. 

Wijnkist voor 2 wijnflessen

Wijnkist als trouwbedankje

Je ouders of je ceremoniemeester bedanken met deze gegraveerde wijnkist is een hele gave optie. De kist biedt ruimte aan 2 wijnflessen (niet inbegrepen). Dit is een hele persoonlijke manier om iemand te bedanken en zal zeker in de smaak vallen! 

 

Shotglaasjes met gravure

 Shotglaasjes voor je bruiloft

Hoe leuk zijn deze gegraveerde shotglaasjes? Deze glaasjes zijn ontzettend gaaf om aan de bruidsmeisjes of -jonkers te geven. Graveer iedereen zijn of haar eigen naam op een glaasje en maak je bedankje persoonlijk. 

Gegraveerde kaarsenhouder

Kaarshouders voor bruiloften

Wil je iets klassiekers? Dan zijn deze gegraveerde kaarsenhouders een mooie optie. Met jullie namen en trouwdatum erop wordt dit bedankje helemaal persoonlijk.  

 

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan uit dit blog. Ben je benieuwd naar alle trouwbedankjes? Kijk dan hier.

Winkelmandje

×

Subtotaal