3 originele cadeaus voor leerkrachten

3 originele cadeaus voor leerkrachten

Bloed, zweet en tranen achter de schermen. Een glimlach voor de klas. Als je ’t ons vraagt, zou het elke dag Dag van de Leraar moeten zijn.

Helaas bepalen wij de kalender niet en is de enige officiële dag om deze superhelden te vieren vastgelegd op 5 oktober. Maar die dag staat nu wel bijna voor de deur.

Dus wil jij jouw leerkrachten (of collega’s) bedanken voor al hun harde werk? Ontdek dan hieronder 3 originele cadeautjes waarmee jij hen kan verrassen!

 

Doe je leerkrachten een heerlijke filmavond cadeau

Leerkracht zijn is meer dan een 9-to-5 job. Lesvoorbereidingen en verbeterwerk na de uren zijn bijna dagelijkse kost. Op zulke dagen is de nodige ontspanning dan ook meer dan welkom. En hoe kan je nou beter ontspannen dan met een filmavond?

Pathe Thuis pakket bedankje dag van de leraar

 

Met ons filmblik doe jij jouw leerkrachten of collega’s die filmavond cadeau. In het blik vinden zij een Pathé Thuis vouchercode voor 1 of 2 HD films en een heerlijk zakje popcorn of M&M’s. Het etiket van het blik en de kaart met de vouchercode kan jij zelf helemaal personaliseren. Je geeft dus een uniek cadeau én het ideale pakket om helemaal tot rust te komen!

 

Bedank je leerkrachten met een bli(j)k van waardering

Blik van waardering Dag van de leraar bedankje

Naast ons filmblik hebben we ook nog een ander blik om je blijk van waardering te tonen. Dit blik is niet gevuld met een vouchercode en popcorn of M&M’s, maar wel met ander lekkers dat je zelf kan kiezen (schoolkrijt, spekjes, pepermunt, drop…).

Met dit ‘snoepblik van waardering, waarvan je het etiket tevens ook helemaal kan personaliseren, laat je je leerkrachten of collega’s op een lekkere manier weten dat je hen waardeert. En dat zullen zij zeker weten te smaken!

 

Een kleurrijk bedankje voor je leerkrachten

highlight markeerstift dag van de leraar

Misschien ben je bang dat je niet van jouw snoepblikken kan afblijven en dat je alles zelf opeet. Geen zorgen, dat kan je perfect voorkomen. Naast al onze lekkere cadeautjes hebben we namelijk ook tal van niet-eetbare alternatieven.

Eén van deze alternatieven is onze set met gepersonaliseerde markeerstiften. Ideaal om kleur te bekennen en te zeggen dat je je leerkrachten waardeert. Of om te highlighten hoe fijn je het vindt dat zij bij of met je werken. Je snapt wat we bedoelen.

En daarbij, markeerstiften heb je nooit genoeg, toch?

 

Cadeautjes Dag van de Pedagogisch Medewerker

Leerkrachten zijn niet de enige helden die gevierd worden met hun eigen dag. Neem bijvoorbeeld de pedagogische medewerkers. Die kregen op 15 september alle aandacht die ze verdienen.

Wacht, was je dat helemaal vergeten? Geen probleem! Onder het motto ‘beter laat, dan nooit’ helpen wij je graag om alsnog de Dag van de Pedagogisch Medewerker - voorheen Dag van de Leidster - te vieren.  

Bestel één van de bovenvermelde cadeaus ook voor jouw pedagogische medewerkers/leidsters of ontdek ons volledige aanbod bedankjes voor leraren en leidsters!

 

Winkelmandje

×

Subtotaal