De leukste geboortetraktaties

De leukste geboortetraktaties

Is er een kleintje op komst? Van harte gefeliciteerd! Je gaat een prachtige tijd tegemoet. We snappen hoe stressvol een zwangerschap kan zijn. Daarom zetten we in dit blog een aantal leuke kraampresentjes op een rijtje. Zo kun jij focussen op de zwangerschap.

Nutella potje

Potje met Nutella voor geboorte

Deze lieve Nutella potjes zijn voorzien van de naam van jouw pasgeboren kindje. Leuk om weg te geven aan familieleden, vrienden en bekenden. 

Kraftzakje met snoep

Kraftzakje met snoepjes geboortje

Hoe leuk zijn deze kraftzakjes? Te vullen met verschillende soorten snoep. Het zakje wordt afgesloten met een persoonlijke sticker, waarop je de naam van je kindje kunt zetten. De kraftzakjes hebben een doorkijkvenstertje, zodat de inhoud al een beetje weggegeven wordt. 

Mini-snoepbak met schepje

Mini snoepbakje met schepje geboorte

Tenslotte hebben we deze schattige mini-snoepbakjes. Bij deze bakjes krijg je een schepje, zodat je daarmee de snoepjes uit het bakje kunt scheppen. Kies voor wolkenmintjes als vulling of kies voor manna. Geweldig voor op tafel tijdens de kraamvisite of babyshower.

We wensen je heel veel geluk met je kleintje en we hopen dat je inspiratie haalt uit deze blog. Ben je benieuwd naar alle geboortetraktaties? Bekijk hier de geboortetraktaties voor jongens of meisjes

 

Winkelmandje

×

Subtotaal