Donatie project Streetlevel Leger des Heils

Donatie project Streetlevel Leger des Heils

De donatieknop bij het afronden van de bestelling op onze website is in de maanden november en december bedoeld voor het Streetlevel project van het leger des Heils. Aan het einde van deze periode zal Bedankjes.nl het bedrag verdubbelen en overmaken naar dit mooie project.

Het project Streetlevel is het Veldwerk van het Leger des Heils in de regio Noordwest. De Veldwerkers van het Leger des Heils zetten zich in voor dak- en thuisloze mensen in de regio Haaglanden, Den Helder en de Zaanstreek.

De Veldwerkers zoeken dak- en thuislozen op in de “asfaltjungle” geven hen aandacht en helpen deze mensen direct, bijvoorbeeld door het geven van een maaltijd, droog paar sokken een warme slaapzak of nog liever: een dak boven hun hoofd in een opvang.

De Veldwerkers slaan een brug naar verdere hulpverlening. Dak- en thuisloze hebben vaak geen netwerk en te maken met meerderde problemen. Dat maakt het werk van de Veldwerkers zo belangrijk. Het doel van de Veldwerkers van het Leger des Heils is hun vertrouwen te winnen, hen naar hulpverlening te leiden zodat de dak- en thuislozen weer perspectief krijgen zodat en zij weer kunnen werken aan hun herstel en participeren in de samenleving.

Waarom is jouw donatie zo belangrijk?
Het Veldwerk wordt niet gesubsidieerd wordt uitgevoerd door professionals en vrijwilligers met een bereik van ca 400 dak- en thuislozen in de regio. De donaties worden gebruikt voor de aankoop van oa. Voeding, geschikte slaapzakken, sokken, onderkleding en verzorgingsproducten.

Draag jij het project Streetlevel en de veldwerkers van het Leger des Heils ook een warm hart toe en gun je deze mensen in kwetsbare situaties een nieuwe kans? Dan kun je bij het afronden van de bestelling een bijdrage aanvinken.

Namens de dak- en thuisloze alvast hartelijk dank voor jouw donatie!

 


Weet jij ook nog een goed doel of mooi project die wij kunnen ondersteunen? Stuur ons dan een mailtje met daarin meer informatie over het project en de reden waarom dat project in aanmerking moet komen voor onze donatie-knop.

De vorige donatie-actie was voor UCCF (lees meer). Dankzij jullie giften twv € 584,89 hebben wij € 1169,78 kunnen overmaken. Hartelijk dank!

Winkelmandje

×

Subtotaal