Vrijwilligers bedanken voor hun inzet? Dat doe je zo!

Vrijwilligers bedanken voor hun inzet? Dat doe je zo!

Ze zetten zich altijd 100% in. En dat vaak helemaal gratis of voor een kleine vergoeding. Onze bedrijven, organisaties en verenigingen zouden niet hetzelfde zijn zonder vrijwilligers.

Gelukkig zijn er officiële periodes en dagen om deze (vaak) onbezongen helden in de kijker te zetten. Zo vindt in Nederland de officiële Dag van de Vrijwilliger plaats op 7 december. In België viert men de Week van de Vrijwilliger tussen 27 februari en 6 maart. Maar eigenlijk verdienen de vrijwilligers elke wel een bedankje.

Dus wil je jouw vrijwilliger spontaan of tijdens de Week/Dag van de Vrijwilliger bedanken? Ontdek dan in dit blogbericht enkele van onze leukste bedankjes voor vrijwilligers!

 

Snoepblik bedankje voor vrijwilligers

Bij een bedankje is het vooral het gebaar dat telt. Het is een klein cadeautje dat je geeft als een teken van erkenning en dankbaarheid. Een cadeautje zoals ons ‘blik van waardering’ bijvoorbeeld.

Het blik van waardering is een blikken doosje gevuld met lekkers. Het doosje is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende sluitingen (bv. beugelblik, verfblik, etc.). 

Daarnaast is het blik ook volledig personaliseerbaar. Zo kun je onder meer een eigen boodschap en/of het logo van je bedrijf/organisatie/vereniging toevoegen aan de wikkel. Verder heb je ook de keuze uit verschillende vullingen zoals:

  • spekjes
  • pepermunt
  • drop
  • chocolade 
  • suikersnoepjes
  • stroopwafels 

 

Wijn-cadeautjes voor vrijwilligers 

Een andere leuke manier om je vrijwilligers te bedanken is met een heerlijk flesje wijn. Perfect om te klinken op hun inzet en harde werk! 

Bij Bedankjes.nl kun je kiezen uit rode wijn, witte wijn of rosé. Deze zijn standaard verkrijgbaar in gewone glazen flessen, maar ook aan te kopen in kleine kunststoffen flesjes. Alle flesjes zijn tevens voorzien van een personaliseerbaar etiket. Voeg met onze ontwerptool je eigen welgemeende boodschap toe, daarna zorgen wij voor de rest!

Wil je de wijn-cadeautjes voor je vrijwilligers nog wat specialer maken? Dan kun je ook nog houten wijnkisten personaliseren en bestellen. Deze graveren we met een laser om een piekfijne afwerking te garanderen.

 

Non-food attentie vrijwilligers

Ten slotte hebben we bij Bedankjes ook nog verschillende non-food attenties waarmee je je vrijwilligers kunt bedanken. Enkele populaire en personaliseerbare attenties zijn: 

Een voorbeeld van een van onze cadeaukaarten is de One4all cadeaukaart. Je vrijwilligers kunnen deze gebruiken in honderden winkels (fysiek en online) en restaurants. De One4all cadeaukaart is los te bestellen of als deel van een (brievenbus)pakketje. Kies je het pakketje, dan kun je ook nog een versnapering naar keuze toevoegen.

 

Vrijwilligers bedanken voor hun inzet met Bedankjes.nl

Hét perfecte bedankje voor je vrijwilligers gevonden? Kies de hoeveelheid die je wilt, personaliseer indien gewenst en bestel eenvoudig online. Vervolgens zorgen wij voor een snelle bezorging aan je bedrijf of bij jouw medewerkers thuis!

Winkelmandje

×

Subtotaal